Gratis proefles

Bij Rijschool Quickly kun je terecht voor een gratis proefles in de regio Arnhem- Nijmegen. Mocht je dus nog twijfelen of wij een geschikte autorijschool voor jou zijn, dan kun je gebruik maken van deze handige mogelijkheid om helemaal gratis een proefles uit te proberen. Je zit vervolgens nergens aan vast en wij verplichten je tot helemaal niets.

Ontvang een persoonlijk advies op maat

Ook de gratis proeflessen worden verzorgd door ervaren rijinstructeurs die precies weten hoe zij jou tijdens de eerste rijles op je gemak kunnen stellen. Zo kun je in je eigen tempo een comfortabele gratis les volgen. Een extra voordeel is bovendien dat je een advies op maat krijgt aangereikt na de proefles.

De rijinstructeur kan namelijk aan de hand van jouw rijstijl een persoonlijk lesadvies geven. Hierdoor krijg je direct gratis een goede indicatie van het aantal lessen dat je nodig hebt voor het halen van je rijbewijs.

Gratis proefles

Alles in één keer goed geregeld

Nadat je de gratis proefles hebt voltooit geven wij naast een persoonlijk lesadvies ook aan welk lespakket het beste bij je past waardoor je het voordeligst uit bent. Met onze lespakketten betaal je een eenmalig bedrag voor theorielessen, praktijklessen, examens en meer. Op die manier heb je alles in één keer goed geregeld en hoef je niet opzoek naar een andere autorijschool.

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan en profiteert van de vele voordelen van onze rijschool!